kisspng-hello-symbol-computer-icons-5ae133cadf0140.3253605115247082989134 Anglès
S’ha convertit en un idioma indispensable a la nostra vida, per això considerem que és important introduir-lo com més aviat millor.
icons8-music-250 Música
Ès per a nosaltres un element bàsic en l’educació, ja que ens ajuda a treballar la concentració i la memorització. A més a més de potenciar les capacitats intel·lectuals, artístiques i emocionals.
atom-icon Psicomotricitat
Convidem als nens a una sessió de psicomotricitat on aprenen a utilitzar el seu cos, a experimentar totes les seves possibilitats de moviment, a descobrir, a organitzar l’espai, a gaudir amb objectes i materials diversos.
iconfinder_PixelKit_mouse_icon_239250 Informàtica
Les noves tecnologies (T.I.C.) formen part de la vida dels més menuts i volem ajudar-los fent jocs senzills amb l’ordinador i el ratolí per establir un primer contacte amb elles i per iniciar als nens i nenes en el món de la informàtica.
water-services-icon-27546 Jocs D'Aigua
Quina calor que fa al mes de juliol, el millor que podem fer es treure profit al nostre gran
pati posant-nos el banyador i fen xip-xap, xip-xap.
Botany-512 Hort Urbà
Ser responsables i tenir cura de la natura, plantar les llavors i ajudar a créixer els aliments que desprès menjarem amb gust i orgull.
37305-200 Experimentació
No hi ha millor manera d’aprendre que tocant, embrutant-se, sentint i vivint el que fem.
50004 Piscina
L’aigua com un altre medi natural on créixer, on conèixer el nostre cos i sorprendre’ns i gaudir de les possibilitats motrius que ens ofereix.
888362_plant_512x512 Festival de Nadal
Una festa familiar que fem cada any al Centre Cívic Magòria, on els més petits sempre tenen sorpreses amagades per a tots els pares.
pngguru.com Rua Carnestoltes
És la festa més divertida de l’any, disfresses, màscares, maquillatge, música, sortir al carrer amb la família i els amics a cantar i ballar.
nature Colònies D'Estiu
No hi ha millor manera de donar la benvinguda a l’estiu i acomiadar el curs que marxar amb els amics a passar una nit a una casa rural amb espais naturals
horse-512 Sortides Ludoteca
Passem un matí a les genials instal.lacions de la ludoteca, plena de joguines i gaudint de la seva gran sala de psicomotricitat.